Tillfällig ändring av öppettider

Vi måste beakta högsta möjliga säkerhet för vår personal, då vår och andras önskan om att Örebro kommun ska bygga färdigt sin lastbilsparkering sedan länge tyvärr ännu inte är uppfylld utan fortsatt så utreder kommunen frågan.

Då situationen inte blivit bättre utan istället utvecklats sämre i allt som kan beskrivas som brottslighet inom flera olika områden, inkluderat att vår personal på helgerna från och till blir hotade av dom på helgerna parkerande lastbilsförarna så vill vi säkerställa genom att förebyggande fram till våren hålla stängt på helgerna. På vardagar dagtid och även kvällstid är inte lastbilsparkering ockuperad av dessa brottsliga aktörer i samma utsträckning utan då är det i majoriten lastbilsförare som vill följa Svensk lag och som är mycket skötsamma som står parkerade, vilket också då gör att restaurangen kan hållas öppen. Bland annat på grund av att dessa skötsamma förare också är en god hjälp och garanti för parkeringens ordning.

Detta med helgstängningen är alltså tillfälligt med förhoppningen om att i april 2018 är kommunens flera års långa utredning klar, samt också parkeringen säkrad, färdigbyggd och anpassad för att minimera alla olika brottsligheter och fylleri.

Vi strävar och arbetar hårt för att Örebro Truckstop ska vara en förebild i branschen och förebild för laglighet och säkerhet ska gälla, att alla oavsett lastbilsförare som andra besökare ska känna sig trygga säkra och välkomna, detta kommer vi aldrig att ge upp, vi fortsätter att kämpa för högt uppsatta kvalitetsmål och hoppas att vi får behålla våra trevliga kunder och att ni ska återkomma till oss även på helgerna så snart som kommunen byggt färdigt sin lastbilsparkering.